Liga1: Pandurii Tg. Jiu – Petrolul Ploiesti, scor final 3-2

Liga 1

Gorjenii au condus cu scorul de 3-0, dar Petrolul a punctat de două ori în ultimul sfert de oră. Cristian Săpunaru a deschis scorul în min. 20, cu șansă, dintr-un penalty obținut de Alexandru Ciucur în urma unui duel cu Alexandru Tudose. Imediat după pauză, gazdele și-au majorat avantajul prin reușita fundașului argentinian Ezequiel Filipetto (47), din centrarea lui Hora. Ioan Hora a semnat al treilea gol al gazdelor, la capătul unei lansări a lui Săpunaru (59). Hora este lider solitar în clasamentul golgheterilor, cu 10 reușite.

Petrolul a înscris primul gol prin Laurențiu Marinescu (75), după o eroare a fundașului Vasco Fernandes, al doilea gol fiind reușit de rezerva Valentin Lemnaru (90+3), din pasa lui Toto Tamuz.

Pandurii a mai avut ocazii de gol prin Nistor (11, 72), iar fundașul petrolist Faug-Porret a atins mingea cu mâna în propriul careu, fără ca arbitrul să acorde penalty. Oaspeții au avut șansa de gol prin Moussa (6, 24), scrie Agerpres.ro

A fost un meci frumos, ce sa mai zicem si de meciul de Duminica seara cand chiar nu mi-a venit sa cred ca Dinamo a batut-o pe Steaua Bucuresti se mai intampla, in fotbal se poate intampla multe mingea ii rotunda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.