Messi a devenit cel mai bun marcator

Messi

Ziua de marţi a fost aşteptată cu mare interes de fanii Barcelonei, fiind privită ca una care ar putea intra în istoria grupării blaugrana. Şi aşa s-a şi întâmplat, la meciul susţinut de catalani cu Granada, în etapa a 29-a a Primerei Division.

Argentinianul a marcat de trei ori contra Granadei şi a ajuns la 234 de goluri, cu două mai multe decât reuşea Cesar în anii ’50.

Argentinianul Lionel Messi a înscris trei goluri şi a devenit cel mai bun marcator din istoria de 113 ani a clubului. El a ajuns la 234 de reuşite şi l-a întrecut astfel pe Cesar, care se oprea la 232 de goluri în perioada anilor 1940-1950. Messi a marcat golurile în 314 partide. 153 dintre ele le-a reuşit în campionat, 19 în Cupa Spaniei, 8 în Supercupa Spaniei, 49 în Liga Campionilor, unul în Supercupa Europei şi 4 la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Messi a marcat golurile 1, 3 şi 5 ale Barcelonei, în victoria cu 5-3 obţinută în faţa Granadei. Echipa lui Guardiola este acum la cinci puncte în spatele lui Real Madrid, care are însă un meci mai puţin disputat, ne relateaza rtv.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.