Messi a devenit cel mai bun marcator

0
1

Messi

Ziua de marţi a fost aşteptată cu mare interes de fanii Barcelonei, fiind privită ca una care ar putea intra în istoria grupării blaugrana. Şi aşa s-a şi întâmplat, la meciul susţinut de catalani cu Granada, în etapa a 29-a a Primerei Division.

Argentinianul a marcat de trei ori contra Granadei şi a ajuns la 234 de goluri, cu două mai multe decât reuşea Cesar în anii ’50.

Argentinianul Lionel Messi a înscris trei goluri şi a devenit cel mai bun marcator din istoria de 113 ani a clubului. El a ajuns la 234 de reuşite şi l-a întrecut astfel pe Cesar, care se oprea la 232 de goluri în perioada anilor 1940-1950. Messi a marcat golurile în 314 partide. 153 dintre ele le-a reuşit în campionat, 19 în Cupa Spaniei, 8 în Supercupa Spaniei, 49 în Liga Campionilor, unul în Supercupa Europei şi 4 la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Messi a marcat golurile 1, 3 şi 5 ale Barcelonei, în victoria cu 5-3 obţinută în faţa Granadei. Echipa lui Guardiola este acum la cinci puncte în spatele lui Real Madrid, care are însă un meci mai puţin disputat, ne relateaza rtv.net


Radio Noise este alaturi de tine noi ne autofinantam din publicitate sau din donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here