Mihai Nesu incepe sa isi revina

0
11

Mihai Nesu

După ce aseară şi-a mişcat mîna dreaptă şi îşi simţea jumătate din trunchi, la 3 săptămîni după operaţia la coloană, acum cîteva ore Mihai a mişcat şi piciorul drept.

Fotbalistul îşi simte din ce în ce mai multe părţi ale corpului. Doctorii sînt uluiţi de evoluţia spectaculoasă a cazului şi pregătesc deja mutarea lui Mihai de la spitalul UMC la clinica de recuperare “De Hoogstraad” din Utrecht.

Specialiştii olandezi vor să profite de acest moment incredibil, pentru a începe procedura de recuperare, aceasta constînd în primă fază în exerciţii fizice.

Aseară, la spitalul UMC din Utrecht, oamenii au zîmbit după multă vreme. De 25 de zile, de cînd Mihai Neşu, un erou al oraşului batav, fusese internat după teribilul accident suferit la antrenament, doctorii aşteptau un semn. Voiau să-l vadă pe tînărul cu păr cîrlionţat mişcînd măcar un deget. Orice mişcare care să le dea speranţe

Şi aseară, în timp ce în Giuleşti fanii “naţionalei” îi scandau numele şi fluturau un steag tricolor inscripţionat cu numele său, Neşu şi-a mişcat mîna dreaptă.

Nu mult, dar suficient cît să-i bucure pe medici şi pe cei apropiaţi, care au fost permanent lîngă el în ultima lună. Doctorii olandezi susţin că Mihai a început să simtă partea dreaptă a trunchiului şi, de aici, acea mişcare a mîinii drepte. Un semn divin, luptătorul blond începe să îşi revină.

“Mihai Neşu e un om minunat, un caracter extraordinar, care nu a supărat niciodată pe nimeni. Îl aştept să redevină cel pe care îl cunosc. El nu merită să i se întîmple absolut nimic rău!”, ne infomeaza GSP.ro cel mai bun post de stiri sportive

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.