Mircea Lucescu bucuros pentru calificarea in Champions League

0
5

Mircea Lucescu

‘Sunt bucuros că ne-am calificat în grupele Ligii Campionilor. Dar nu sunt mulțumit de jocul din a doua repriză. Am făcut greșeli în defensivă, mai ales în minutele de prelungire ale partidei”, a afirmat Lucescu, admițând că există însă și o justificare pentru acest fapt.

Krivțov s-a aflat sub tratament timp de trei luni, iar lipsa lui de încredere s-a transferat și colegilor din apărare, a precizat tehnicianul român.

”Am jucat împotriva unei echipei bune, organizate și agresive. Adversarii au ales bine tactica și nu ne-au lăsat să facem tranziția din apărare în atac, au făcut presing”, a mai spus Lucescu.

Mircea Lucescu a evidențiat și atacurile supranumerice pe care le-a avut Șahtior, cu jucătorii săi superiori din punct de vedere tehnic, dar cărora le-a lipsit pasa decisivă, precizeaza Agerpres.ro

A fost un meci destul de frumos chiar mi-a placut Mircea Lucescu nu a fost prea incantat de echipa dar a fost bucuros pentru calificarea in Champions League.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.