Romania – Franta Scor Final 0-0, doar o MINUNE ne va salva


Romania - Franta

Tricolorii s-au decurcat de minune într-o primă repriză în care doar “cîrtiţele” ieşite din gazon le-au pus probleme. Cei care au avut ocazii am fost noi, Goian (`5) şi Bănel (`29) fiind aproape de deschiderea scorului.

Din păcate pentru noi, Lazăr a cazut victimă ignoranţei oficialilor, el ieşind accidentat în minutul 43. Locul său a fost luat de Bogdan Stancu. 0-0 la pauză. Apropo, l-a văzut cineva pe Ribery?

Cel mai aşteptat meci al anului pentru naţionala României a început promiţător şi Bănel Nicoliţă a avut cele mai mari ocazii ale primei reprize, atunci cînd şuturile sale din lovitură liberă au pus mari probleme portarului francez. Adversara României nu a pus presiune foarte mare la poarta lui Tătăruşanu şi scorul a rămas nemodificat la finalul celor 45 de minute. Accidentat ;i din cauza stării proaste a gazonului, Costin Lazăr a părăsit terenul lăsîndu-i locul lui Bogdan Stancu.

Chiar dacă am dominat minutele din startul celei de-a doua reprize, Franţa a revenit la posesie şi Frank Ribery a trecut pe lîngă cea mai mare ocazie a mitanului secund. Marica a fost si el aproape de a impinge mingea in poarta, dar a ajuns prea tîrziu la minge.

Bosnia a învins pe teren propriu în faţa Belarusului şi şansele României de a se califica la EURO 2012 au scăzut dramatic.

Sursa: GSP.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone