Romania – Franta Scor Final 0-0, doar o MINUNE ne va salva

0
2

Romania - Franta

Tricolorii s-au decurcat de minune într-o primă repriză în care doar “cîrtiţele” ieşite din gazon le-au pus probleme. Cei care au avut ocazii am fost noi, Goian (`5) şi Bănel (`29) fiind aproape de deschiderea scorului.

Din păcate pentru noi, Lazăr a cazut victimă ignoranţei oficialilor, el ieşind accidentat în minutul 43. Locul său a fost luat de Bogdan Stancu. 0-0 la pauză. Apropo, l-a văzut cineva pe Ribery?

Cel mai aşteptat meci al anului pentru naţionala României a început promiţător şi Bănel Nicoliţă a avut cele mai mari ocazii ale primei reprize, atunci cînd şuturile sale din lovitură liberă au pus mari probleme portarului francez. Adversara României nu a pus presiune foarte mare la poarta lui Tătăruşanu şi scorul a rămas nemodificat la finalul celor 45 de minute. Accidentat ;i din cauza stării proaste a gazonului, Costin Lazăr a părăsit terenul lăsîndu-i locul lui Bogdan Stancu.

Chiar dacă am dominat minutele din startul celei de-a doua reprize, Franţa a revenit la posesie şi Frank Ribery a trecut pe lîngă cea mai mare ocazie a mitanului secund. Marica a fost si el aproape de a impinge mingea in poarta, dar a ajuns prea tîrziu la minge.

Bosnia a învins pe teren propriu în faţa Belarusului şi şansele României de a se califica la EURO 2012 au scăzut dramatic.

Sursa: GSP.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.