Simona Halep a invinso pe SERENA WILLIAMS, 6-0, 6-2

0
21

Simona Halep

Această victorie i-a asigurat Simonei Halep calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor.Doar 65 de minute i-au trebuit constănţencei să o învingă pe lidera clasamentului mondial, iar dimensiunile succesului sunt de natură să uimească lumea tenisului mondial. Simona Halep a câştigat cu 6-0, 6-2 meciul cu Serena Williams, fiind doar a opta jucătoare care câştigă un set la 0 în faţa americancei.

Mai mult, ultima oară când Serena Williams a suferit o înfrângere la fel de usturătoare s-a întâmplat tocmai în februarie 1998, când cea mai mică dintre surorile Williams câştiga doar două game-uri în meciul cu sud-africanca Joannette Kruger în sferturile turneului de la Oklahoma.

Simona Halep a pregătit cu foarte multă minuţiozitate meciul cu Serena Williams, dar în teren a primit un ajutor nesperat din partea adversarei sale. Serena s-a mişcat greoi şi a comis multe erori, încă din game-ul 5 ea depăşind numărul de duble greşeli pe care le făcuse în partida anterioară, câştigată în faţa Anei Ivanovici, scrie RomaniaTV.net

Bravo Simona Halep !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.