Steaua a fost invinsa de Dinamo Kiev cu scorul de 2-0

0
27

Steaua Bucuresti

Steaua a irosit prima ocazie a partidei, prin Szukala (4), a cărui lovitură de cap a trimis mingea pe lângă poartă. Imediat (5), Kraveţ a fost blocat bine în marginea careului mic de Varela, la poarta cealaltă.

Kraveţ (11), angajat bine în careu, a scăpat din marcaj, dar a tras în plasa laterală. Apoi, Chipciu a ratat deschiderea scorului (12), şutul său fiind respins de Şovkovski, după o lansare excelentă de la Keşeru. Şovkovski a fost la post şi la lovitura de cap a lui Varela (15), în urma unei lovituri libere executate de Sânmărtean. Tănase i-a testat şi el vigilenţa veteranului ucrainean (16), dar fără impact pe tabelă. Kraveţ (20) a mai ratat o şansă de a marca, trimiţând balonul alături de poartă.

Cele două echipe au alternat perioadele de dominare, fără a-şi crea ocazii clare de gol, până în min. 42, când Sânmărtean l-a încercat pe Şovkovski din afara careului (42). Dinamo a replicat un minut mai târziu, dar reluarea lui Iarmolenko (43) nu a fost suficient de bună pentru a-l învinge pe Arlauskis. Steaua putea deschide scorul chiar înainte de pauză, dar Şovkovski a respins excelent şutul lui Keşeru (45).

În partea a doua, steliştii au cerut penalty, pentru un henţ în careu al lui Haceridi (55), după care Şovkovski a respins cu greu şutul lui Keşeru (59), dar Chipciu a ratat un gol ca şi făcut.

Dinamo Kiev a reuşit să deschidă scorul în minutul 71, prin Andrei Iarmolenko, rămas singur, după ce a evitat pasul la ofsaid al apărării steliste: 0-1.

Steaua a fost aproape de egalare în minutul 82, dar doi stelişti s-au prăbuşit în faţa porţii adverse şi nu au reuşit să trimită balonul spre buturile lui Şovkovski. Campioana României şi-a pierdut luciditatea în atac şi nu a reuşit să lege acţiunile, să creeze pericol veritabil la poarta lui Şovkovski, chiar dacă Szukala a jucat ultimele minute ca atacant. Iarmolenko a fost aproape de ”dublă” pe contraatac (87), dar Arlauskis a salvat golul. Jeremain Lens a marcat al doilea gol al oaspeţilor (90+4), pe contraatac, după o ieşire neinspirată a lui Arlauskis, scrie ROMANIATV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.