Wesley Lopes va fi transferat la gruparea Al Hilal

Wesley Lopes

Considerat cel mai bun jucător din Liga I, brazilianul Wesley Lopes este pe cale să îşi încheie socotelile cu România. Atacantul care a marcat 27 de goluri în ultima ediţie de campionat, când a şi câştigat titlul de golgeter, a primit o ofertă de nerefuzat din partea grupării saudite, Al Hilal.

Anunţul a fost făcut chiar de patronuol grupării moldave, Adrian Porumboiu, care a declarat la televiziunea Sport.ro: “Normal ar trebui să îi dai salariul pe care îl ia acolo ca să îl ţii, şi e imposibil să faci asta. Despre E un sport, un joc, sunt ferm convins că n-ar mai juca şi n-ar mai avea niciun chef dacă l-aş ţine cu forţa la Vaslui. Am avut o discuţie cu el destul de lungă. El a avut un comportament de excepţie la Vaslui, vă daţi seama că îmi vine greu să îl refuz. Nu ştiu cine ar putea să îl refuze”.

Se pare că suma de transfer este de aproximativ 2 milioane euro, însă ea nu a fost confirmată de patronul vasluienilor. “Nu pot comenta dacă e 2 milioane de euro, nu pot să spun suma de transfer pentru că nu e cine ştie ce. Dar oferta pe care a primit-o jucătorul e fabuloasă. N-ai cum să te opui plecării lui. Pentru fotbalul românesc e un salariu indecent, ba nu, chiar pentru fotbalul european. Aşa salariu mare o să aibă”, a mai spus Porumboiu, ne relateaza rtv.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.