Actorul Jerry Seinfeld practica meditatia transcedentala

Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld, cel al cărui nume a devenit sinonim cu comedia însăşi a mărturisit unul dintre secretele echilibrului sau: practică meditaţia transcedentală.

“Am practicat meditaţia transcedentală aproape toată viaţă. Are un efect uluitor asupra sistemului nervos. Îmi dă o stare de calm pe care nu cred că am avut-o nici la 19 ani. Dar cine e calm la 19 ani”, se mai întreba Jerry Seinfeld în stilul sau caracteristic.

Protagonistul sitcomului Seinfeld s-a alăturat mai multor celebrităţi de la Hollywood care susţin iniţiativă lui David Lynch de a-i învăţa meditaţia transcedentală pe veteranii care suferă de stres post traumatic.

În cursul zilei de azi, Lynch va anunţa public că oferă 500.000 de dolari pentru a-i ajuta pe 10.000 de veterani şi familiile lor să înveţe meditaţia transcedentală. Regizorul invită fundaţii şi filantropi să se alăture acestei iniţiative, iar pînă pe data de 11 noiembrie, de Ziua Veteranilor, cît mai multe familii aparţinînd acestei categorii să poată fi ajutate.

Deja o serie de celebrităţi şi-au anunţat suportul faţă de iniţiativă lui David Lynch. Jerry Seinfeld, Paul McCartney, Clint Eastwood, Martin Scorsese şi George Lucas sînt doar o parte dintre aceştia potrivit anunţului pe care l-a făcut regizorul, ne informeaza libertatea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.