Casa lui Jack Nicholson a luat foc

Jack Nicholson

Una dintre casele deținute de actorul Jack Nicholson a fost mistuită de flăcări, zilele trecute.

Zeci de pompieri s-au mobilizat pentru a stinge incendiul izbucnit la casa care se află pe dealurile din Hollywood, în vecinătatea altor imobile locuite de celebrități.
Potrivit presei internaționale, în timpul operațiunilor de stingere a flăcărilor doi pompieri au fost răniți și au ajuns la spital.

Jack Nicholson (74 ani) a locuit doar 2 ani în această casă, pentru care a plătit numai 49.000 de dolari la începutul anilor ’70, în prezent proprietatea fiind închiriată.

Cauzele incendiului sunt încă necunoscute.

Jack Nicholson este un actor, regizor și producător american, renumitt pentru rolurile sale complexe.

Nicholson a fost nominalizat la Premiul Oscar de 12 ori și a câștigat râvnita statuetă pentru cel mai bun actor de două ori, pentru “Zbor deasupra unui cuib de cuci” și “Mai bine nu se poate”. Totodată, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru filmul “Cuvinte de alint” din 1983.

Filme notabile în care a jucat sunt: “Easy Rider”, “Five Easy Pieces”, “Chinatown”, “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, “The Shining”, “Roșii”, “Cuvinte de alint”, “Batman”, “A Few Good Men”, “Mai bine nu se poate”, “About Schmidt”, “Something’s Gotta Give” și “Cârtița”, ne informeaza libertatea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.