Adelina Pestriţu se ia de Oana Sârbu: „Să-şi vadă de viaţa ei şi să nu mai comenteze despre mine”

0
272

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu şi Oana Sârbu sunt la cuţite, după ce cântăreaţa a acuzat-o pe aceasta că este o persoană falsă.

Totul a pornit de la faptul că Adelina a cumpărat dintr-un petshop un bichon care era ţinut în condiţii mizerabile, după ce Nuami Dinescu a semnalat pe Facebook că animalul trebuie cu orice preţ să fie salvat.

Singura persoană care nu a stat pe gânduri şi a dat fuguţa la magazinul din Câmpina unde se afla căţelul a fost Adelina Pestriţu. După ce aceasta a cumpărat animalul, Nuami a considerat de cuviinţă să-i mulţumească pe site-ul de socializare. În acel moment, Oana Sârbu nu s-a putut abţine şi a întrebat: „Apropo de fapta bună: dacă nu era bichon, nu-l lua? Dacă era un metiş cu laba ruptă şi fără un ochi, îl lua?”.

Cum era de aşteptat, Adelina nu a acceptat afirmaţiile răutăcioase ale cântăreţei şi i-a transmis să nu mai vorbească despre ea.

„Ştiu cine este Oana Sârbu şi mă abţin să comentez acest atac. Pot să spun atât: Nu mă cunoaşte şi nu ştie nimic despre mine. Mai bine să-şi vadă de viaţa şi de cariera ei. Nu am întrebat-o ce parere are despre acest lucru şi nu înţeleg de ce trebuie să comenteze lucruri despre care nu ştie nimic”, a declarat Adelina, pentru Secret Life.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.