Robbie Williams era dependent de sex şi îl practica şi în public

0
0

Robbie Williams a devenit un bărbat serios, care s-a căsătorit recent cu Ayda Field, dar înainte să-şi întâlnească logodnica, solistul a avut o viaţă sexuală tumultuoasă.

Seam Smith a realizat o biografie a vedetei, în care a prezentat momente bizare din trecutul lui Robbie. Acesta era mai mereu beat, ar fi făcut sex cu oricine, oriunde şi avea zile în care suferea de depresii adânci, din care nu reuşea să iasă nici măcar cu tratament medicamentos.

Cel mai şocant este însă comportamentul sexual al lui Robbie. Solistul avea o grămadă de fane care ar fi făcut orice pentru el. Astfel, fostul component al formaţiei Take That accepta orice partidă de sex, dacă i se propunea. La un moment dat, a fost văzut într-un bar, cu o femeie care-şi băgase mâna în pantalonii lui, de faţă cu toată lumea şi nu s-a oprit din ceea ce făcea până când l-a satisfăcut complet pe Robbie.

Altă dată, mort de beat, solistul a trecut din balconul său de la hotel, în balconul alăturat, gol şi în pericol să se prăbuşească de la etaj, numai pentru că acolo era o femeie frumoasă cu care voia să facă sex.


Radio Noise este alaturi de tine noi ne autofinantam din publicitate sau din donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here