Robbie Williams era dependent de sex şi îl practica şi în public

0
4

Robbie Williams a devenit un bărbat serios, care s-a căsătorit recent cu Ayda Field, dar înainte să-şi întâlnească logodnica, solistul a avut o viaţă sexuală tumultuoasă.

Seam Smith a realizat o biografie a vedetei, în care a prezentat momente bizare din trecutul lui Robbie. Acesta era mai mereu beat, ar fi făcut sex cu oricine, oriunde şi avea zile în care suferea de depresii adânci, din care nu reuşea să iasă nici măcar cu tratament medicamentos.

Cel mai şocant este însă comportamentul sexual al lui Robbie. Solistul avea o grămadă de fane care ar fi făcut orice pentru el. Astfel, fostul component al formaţiei Take That accepta orice partidă de sex, dacă i se propunea. La un moment dat, a fost văzut într-un bar, cu o femeie care-şi băgase mâna în pantalonii lui, de faţă cu toată lumea şi nu s-a oprit din ceea ce făcea până când l-a satisfăcut complet pe Robbie.

Altă dată, mort de beat, solistul a trecut din balconul său de la hotel, în balconul alăturat, gol şi în pericol să se prăbuşească de la etaj, numai pentru că acolo era o femeie frumoasă cu care voia să facă sex.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.