Andreea Esca a avut parte de un concediu plin de aventuri

0
97

Vacanţa de vară a familiei Esca-Eram a început cu o petrecere cu ocazia zilei de naştere a lui Aris care a împlinit şapte ani.

“Am mers cu toţii la Parc Aventura din Braşov, în cartierul Noua. Este un loc ideal atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Ne-am simţit minunat şi recomand acest parc de distracţii din toată inima. Un lucru foarte bine făcut şi foarte bine întreţinut, aproape incredibil pentru România”.

Cu toate că aniversarea lui Aris nu a fost una clasică cu balonaşe, confetti şi şampanie de copii, ci una palpitantă cu escaladări şi costume de camuflaj, nu a putut lipsi un element foarte important pentru o petrecere: tortul, pe care l-au mâncat acolo, între două escaladari şi trei tumbe. După drumeţiile prin pădure, a venit timpul aventurilor la mare.

Ca de fiecare dată în ultimii ani, Andreea Esca împreuna cu familia, finii şi prietenii au ajuns în Turcia, în Antalya. Vedeta vacanţei la mare a fost Bubu, finuţul cel mic al familiei Esca-Eram, în vârstă de numai un anişor: “Ne-am bucurat şi noi pe lângă Bubu când vedeam cum descoperea toate lucurile care îl înconjurau. Plajă, mare, piscină, tobogane cu apă, wake-board, para-sailing, aqua-gym, ballydance, plimbari, şi cine cu prietenii, toate au fost la ordinea zilei.”, a povestit Esca.

Copiii Andreei, Alexia şi Aris, au avut au avut parte de aventuri subacvatice. Ei au făcut pentru prima dată scufundari la 7 metri şi au fost şi recompensaţi pentru asta cu diplome de care au fost foarte mândri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.