Alina Gabor a, avut o nunta ca-n filme

0
7

Alina Gabor

Mult aşteptata nuntă a toamnei, cea dintre Alina Gabor şi soţul ei, Marius Flueraru, a avut parte de tot tacâmul: scandal, ameninţări, bătaie şi evident o armată de ziarişti care i-au urmărit la fiecare pas.

De departe, cununia religioasă va rămâne multă vreme în amintirea cuplului. Mai întâi, mirele i-a ameninţat pe ziarişiti: „Mâine vă caut eu, bulangiilor!”. Mai apoi, imediat după ceremonie, chiar în faţa bisericii, Dinu Damaschin a împărţit înjurături în stânga şi-n dreapta, supărat că nu a fost lăsat să intre în sfântul locaş.

„V-am crescut şi aţi ajuns nişte curve. Asta sunteţi, nişte prostituate! Veniţi după 16 ani la biserică? Curvelor, stricarelor, neruşinatelor”, a strigat bărbatul.

Enervat de jigniri, Emil Gabor a sărit în apărarea onoarei fiicelor sale, lovindu-l de vreo câteva ori pe Damaschin, care i-a replicat, potrivit Libertatea: „Băi, beţivule! Te-am ajutat când erai în spital, tebecistule! Tu dai în mine!?”. Pentru că nu s-a simţit bine, Emil Gabor a fost dus acasă de Ramona.

Pe de altă parte, înainte de nunta propriu-zisă, conştiente că nu vor avea pe masă delicatese cu care au fost obişnuite, Monica şi Ramona s-au dus la o pensiune, însoţite de câţiva prieteni, unde au mâncat. Semn clar că nu erau foarte interesate de meniul modest pe care sora lor îl anunţase.

Cum s-au simţit surorile într-un local banal pentru fiţele lor, asta este deja o altă poveste, citeaza vdtonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.