Alina Gabor a, avut o nunta ca-n filme

0
2

Alina Gabor

Mult aşteptata nuntă a toamnei, cea dintre Alina Gabor şi soţul ei, Marius Flueraru, a avut parte de tot tacâmul: scandal, ameninţări, bătaie şi evident o armată de ziarişti care i-au urmărit la fiecare pas.

De departe, cununia religioasă va rămâne multă vreme în amintirea cuplului. Mai întâi, mirele i-a ameninţat pe ziarişiti: „Mâine vă caut eu, bulangiilor!”. Mai apoi, imediat după ceremonie, chiar în faţa bisericii, Dinu Damaschin a împărţit înjurături în stânga şi-n dreapta, supărat că nu a fost lăsat să intre în sfântul locaş.

„V-am crescut şi aţi ajuns nişte curve. Asta sunteţi, nişte prostituate! Veniţi după 16 ani la biserică? Curvelor, stricarelor, neruşinatelor”, a strigat bărbatul.

Enervat de jigniri, Emil Gabor a sărit în apărarea onoarei fiicelor sale, lovindu-l de vreo câteva ori pe Damaschin, care i-a replicat, potrivit Libertatea: „Băi, beţivule! Te-am ajutat când erai în spital, tebecistule! Tu dai în mine!?”. Pentru că nu s-a simţit bine, Emil Gabor a fost dus acasă de Ramona.

Pe de altă parte, înainte de nunta propriu-zisă, conştiente că nu vor avea pe masă delicatese cu care au fost obişnuite, Monica şi Ramona s-au dus la o pensiune, însoţite de câţiva prieteni, unde au mâncat. Semn clar că nu erau foarte interesate de meniul modest pe care sora lor îl anunţase.

Cum s-au simţit surorile într-un local banal pentru fiţele lor, asta este deja o altă poveste, citeaza vdtonline.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.