Alina Puscas are o dieta de vedeta

0
67

Alina Puscas

Are o siluetă de invidiat, dar Alina Puşcaş recunoaşte că nu ar reuşi să se menţină în formă fără sacrificii. Mai ales că îi place să mănânce.

„Sunt foarte, foarte pofticioasă! Şi chiar am o problemă, pentru că aş mânca non-stop, mai ales în faţa televizorului. Dar fac eforturi şi mă abţin, căutându-mi diferite motive să fiu ocupată şi cât mai departe de frigider! Am ţinut dietă de mai multe ori. Mâncam dimineaţa iaurt şi un ou, la prânz curcan, pui sau peşte la grătar cu salată, iar seara un fruct şi evitam orice fel de gustare între mese. Cred că avem nevoie de voinţă în primul rând şi apoi puterea de a adopta un program strict de alimentaţie. Trebuie scoasă pe cât posibil pâinea din alimentaţie şi combinaţiile de carne cu cartofi. Combinaţi carnea cu legume la grătar sau salată, chiar dacă la început poate vi se pare mai puţin gustoasă asocierea. Renunţaţi la uleiul de floarea-soarelui şi acolo unde este nevoie folosiţi uleiul de măsline extravirgin! Nu mai mâncaţi trei feluri de produse culinare la o masă, iar cu desertul mai răruţ că-i mai drăguţ! Renunţaţi la prăjeli de tot! Fără PORC. Nu mai mâncaţi mult seara!”, a declarat vedeta pentru Slab sau gras.

La toate acestea se adaugă şi sportul. „În principiu fitness şi, dacă timpul mi-ar permite, cu siguranţă jumătate din zi m-aş ocupa de corp”, a completat Alina, citeaza vdtonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.