Cantareata Elena Gheorghe a cantat pe un bloc


Elena Gheorghe

Una dintre cele mai frumoase gravide din showbiz, Elena Gheorghe, a avut un weekend agitat. Vineri, ea a cântat la Piteşti, la inaugurarea unui hotel de lux, iar aseară a dat concert pentru vecini, pe acoperişul blocului în care s-a mutat.

E norocoasă că nu s-a îngrăşat, dar şi pentru că bebeluşul nu-i creează mari probleme. Elena Gheorghe a avut parte până acum de o sarcină extrem de uşoară: “Mă simt foarte bine. Se pare că bebelului îi place pe scenă şi mă lasă să cânt în continuare.

Am luat cinci kilograme în greutate. Important e că am reuşit să mănânc sănătos şi să mă feresc de grăsimi, de mâncare prăjită şi nu am avut pofte foarte ciudate. Am poftit la fructe, la pepene la 3 dimineaţa, dar am avut noroc că era vară şi se găsea peste tot, la peşte, la alimente care sunt sănătoase”, a declarat artista.

Medicul a sfătuit-o pe Elena să nu mănânce cât pentru doi şi să nu înfulece dulciuri şi calorii inutile, care nu îl ajută prea mult pe bebeluş. Cântăreaţa a ales o clinică particulară pentru a naşte, dar superstiţioasă din fire, nu a cumpărat încă lucruşoarele pentru cel mic.

Însă, până la marele moment, vedeta îşi tot umple agenda cu spectacole. “Voi naşte la începutul lunii decembrie. În noaptea de Revelion voi avea evenimente, voi merge să le onorez şi după aceea vom reveni pe scenă la începutul lunii februarie, în străinătate. Voi înceta activitatea profesională undeva pe 15 noiembrie”, ne-a mai declarat Elena.

Sursa: Click.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.