Pestii Piranha ataca plajele din Brazilia

0
2

Piranha

Autorităţile din Brazilia au intrat în alertă, încercând să calmeze populaţia şi turiştii şi să dea asigurări că plajele sunt sigure, după ce aproximativ 100 de persoane au fost atacate de piranha, informează AFP.

Problema autorităţilor din statul brazilian Piaui este, însă, cât se poate de dificilă. Apele sunt suprapopulate de piranha, care, în lipsa unui prădător natural au început să atace oamenii.

Imaginea fioroasă a peştilor şi atacurile recente ar putea conduce la o panică generală, care ar putea dăuna turismului local.

Specialiştii în probleme de mediu au încercat să adauge tilapia în ape, pentru a oferi populaţiei de piranha mai multe opţiuni în ceea ce priveşte hrana, astfel încât atacurile asupra oamenilor să înceteze.

Sursa: Antena3


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.