Cantecele pe care le compune, Stefan Banica sunt inspirate din viata


Stefan Banica

La inceput a cantat despre lucrurile care i-au marcat copilaria, despre jocuri, dar odata cu inaintarea in varsta, preocuparile s-au schimbat, la fel si versurile pieselor.

Cu toate acestea, Stefan Banica sustine ca niciodata nu va uita de unde a plecat si unde a ajuns.

`Cat am fost copil de bloc cantecele mele s-au invartit in jurul blocului, in lumea blocului, cu batatorul, la ora 5 daca jucai fotbal, bateau vecinii in teava. Era clar, erai influnentat de ce traiai. In momentul in care te-ai mutat in casa, in momentul in care preocuparile se schimba vizavi de viaţa personala, atunci si versurile cantecelor mele se schimba. Vorba scenetei cu Caragiu si Diaconu: Viata-i sursa! Eu nu am uitat niciodata ca am plecat de la bloc. Nu uit niciodata de unde am plecat. Ca, doar vezi acum stau la vila, am masina…Nu! Imi amintesc si imi asum tot ce am facut`, a declarat Stefan Banica in emisiunea `Nimic important` de la Antena 2.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.