Cate Blanchett este o mama neobisnuita

Cate BlanchettFiii lui Cate Blanchett au fost foarte impresionati atunci cand aceasta a ratat o cascadorie. Actrita are trei copii: pe Dashiell de opt ani, pe Roman, de sase sip e Ignatius, de doi ani, cu sotul ei Andrew Upton. Vedeta si-a adus baietii pe platourile de filmare din Marea Britanie, unde lucreaza la noul ei film intitulat “Robin Hood”. In pelicula interpreteaza rolul Domnitei Marion, iar copiii ei au fost incantati sa o vada luand parte la actiune.
Cate povesteste ca admiratia baietilor pentru ea a crescut inca din prima seara, cand a fost chemata sa filmeze o scena in care trebuia sat raga cu o sageata in flacari. Actrita a ratat tinta si a lovit unul dintre reflectoare, care a explodat. Deoarece putine mame fac acest fel de lucruri, in opinia artistei, acest lucru li s-a parut impresionant micutilor.
Vedeta de 40 de ani a acceptat rolul in speranta ca ea si familia ei vor petrece o vacanta de vara minunata in Marea Britanie si spune ca inceputul este promitator.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.