Costin Marculescu a fost parasit inainte de nunta

Costin Marculescu

Doi ani de iubire s-au dus pe apa sâmbetei! Costin Mărculescu (44 de ani) s-a trezit că iubita l-a părăsit din cauza unei farse. Alexandra Demeter (33 de ani) i-a dat papucii actorului fără să-i pese măcar că aveau programată nunta pentru vara aceasta.

A acceptat să fie protagonist într-o farsă pentru emisiunea lui Dan Capatos, iar acum îşi plânge în pumni de ciudă… Costin Mărculescu nici nu s-ar fi gândit că relaţia lui cu hunedoreanca Alexandra Demeter se va încheia brusc.

Geloasă din fire, fata şi-a ieşit din pepeni când l-a văzut pe Mărculescu sărutându-se cu una dintre pretendentele la postul de asistentă la “Un show păcătos” şi i-a dat papucii.“Sufăr ca un câine de două săptămâni, de când sunt singur. Am iubit- o cum n-am iubit pe nimeni. De doi ani, de când sunt cu ea, nu m-am culcat cu nici o altă femeie, eu, care înainte călcam tot timpul strâmb… De vină e Ogică, el m-a rugat să joc în farsa difuzată la Capatos. Am acceptat să apar alături de Bianca Roman, una dintre candidatele la postura de asistentă, în scene mai deocheate, adică ne-am mângâiat şi ne-am sărutat. Ideea era să fie o farsă. Producătoarea chiar a sunat-o pe Alexandra mea, care şi-a dat acordul. Apoi, când a văzut filmarea, mi-a zis «Adio» pe loc! La vară voiam să facem nunta, acum plâng după ea. Nu am avut nici o clipă intenţia să o rănesc, o iubesc enorm! Din păcate, nu cred că îmi va mai da o şansă, este foarte geloasă, iar eu chiar am comis- o, fără intenţie”, ni s-a confesat Costin, scrie Libertatea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.