Vezi de ce a plecat noua casnica de la MasterChef acasa

Nicoleta Matea

Foto: gandul.info

Nicoleta Matea, supranumită Noua Casnică de la MasterChef, a fost încă de la început o concurentă controversată.Pe lângă bârfele şi atmosfera tensionată pe care Nicoleta Matea le-a creat de-a lungul întregii emisiunii, ea a fost protagonista şi unui conflict cu Nicuşor Coroamă, pe care nu numai că l-a ameninţat, dar l-a şi lovit.

Pusă în faţa faptelor, la care martori au fost mai mulţi concurenţi, Noua Casnică a minţit cu zâmbetul pe buze. “Eu nu am amenţitat cu nimic. Sunt o femeie, nu pot să mă pun cu un bărbat”, a susţinut ea cu nonşalanţă, moment în care Chef Sorin Bontea s-a enervat: “Ai greşit emisiunea. Cu siguranţă ai greşit-o”. “Probabil”, a venit răspunsul impertinent al Nicoletei Mantea.

Ea a fost deranjată de faptul că concurentul cu care a intrat în conflict are nu numai o avere considerabilă, ci şi o experienţă ca bucătar în Spania. Juraţii însă au tranşat problema. “Încă de la început Nicuşor a spus că familia lui are o fermă. Ştii ce înseamnă asta? Înseamnă bani. Şi ştii ce a făcut cu CLS-ul adus în discuţie? L-a vândut şi şi-a luat tractor, iar în Spania a fost ajutor de bucătar, cărător cu cârca la o pensiune. Nu trebuie să dea nimănui socoteală. Noi l-am verificat înainte de începerea emisiunii”, a spus Chef Sorin Bontea.

Oricum, în momentul în care juraţii au anunţat faptul că Georgeo Andrei a părăsit emisiunea pentru că “a încălcat termenii contractului”, aceştia au întrebat dacă mai vrea să plece cineva, este liber să o facă. Singura care a decis să facă acest aps a fost Nicoleta Matea. Şi dacă s-ar fia şateptat cumva ca cineva să o roage să rămână, acest lucru nu s-a întâmplat, scrie Libertatea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.