Denise Richards a scris o carte

Denise Richards

După un divorţ dureros şi extrem de mediatizat de Charlie Sheen, Denise Richards pare să fie din nou pe linia de plutire. Mai mult, actriţă a lansat o carte, “The real girl next door“, în care descrie episoade dureroase din existenţa sa.

Momentul despărţirii de Charlie Sheen, cel în care şi-a pierdut mamă, sau cel în care a fost acuza că este ` `spărgătoare de căsnicii”, după ce s-a afişat cu Ritchie Sambora, fostul soţ al prietenei ei, Heather Locklear, au fost cît pe ce să o facă pe actriţă de 40 de ani să se dea bătută.

Insa, după cum mărturiseşte în interviul care poate fi urmărit la „Lumea Pro Cinema”, de la oră 14.15, toate aceste experienţe de viaţă au fost folosite în cartea să de debut. Denise Richards povesteşte despre Eloise, fetiţă pe care a adoptat-o de curînd, însă nu suflă o vorba despre Charlie Sheen.

Amănuntele mariajului lor de 4 ani rămân în mare parte, un secret. Poate acesta a fost şi motivul pentru care Charlie Sheen a fost extrem de entuziasmat de carte şi chiar a susţinut-o pe fostă lui nevastă pe toată durată proiectului, ne informeaza libertatea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.