Jennifer Aniston vrea sa fie retusata

Jennifer AnistonJennifer Aniston a cerut sa fie retusata in noul ei film intitulat “The Switch”. Actrita in varsta de 41 de ani a fost atat de ingrijorata de felul in care isi arata varsta in comedia regizata de Josh Gordon incat a vrut ca anumite parti ale corpului ei sa fie schimbate in procesul de editare a imaginii. Sursele spun ca vedeta crede ca arata prea “dur” in unele scene, in special in cele filmate ziua. Desi filmul a trecut deja printr-un process de editare, iar studioul a epuizat deja bugetul alocat post-productiei, iau propus actritei sa plateasca daca doreste mai multe modificari.
Chiar si in timpul filmarilor, alaturi de Jason Bateman si de Patrick Wilson, se spune ca Jennifer era atat de procupata de felul in care arata incat isi lasa mereu parul pe fata, pentru a acoperi ridurile.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.