Jonathan Rhys Meyers are probleme cu zborul

Jonathan Rhys MeyersJonathan Rhys Meyers nu a fost lasat sa se imbarce pentru zborul la care avea rezervare deoarece era prea beat. Potrivit RadarOnline.com, actorul irlandez a fost oprit inainte de a urca in avion pe aeroportul John F. Kennedy din New York din cauza atitudinii” beligerante” si “deranjante”. Incidentul s-a petrecut la inceputul acestei luni, dupa cum povesteste un official al aeroportului, dupa ce actorul in varsta de 32 de ani consumase mai multe bauturi alcoolice in barul pentru clasa intai.
Aceasta nu este prima dara cand Jonathan are probleme din cauza alcoolului. Anul trecut a fost arestat la Paris, intr-un bar de pe aeroportul Charles de Gaulle din cauza ca provocase agentii de politie la lupta. De asemeni, actorul s-a internat la reabilitare pentru alcoholism in repetate randuri.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.