Cum scapa de oaspeti Anthony Hopkins

Anthony HopkinsAnthony Hopkins scapa de vizitatorii nedoriti ducandu-se la culcare. Actorului de 72 de ani nu-i place sa socializeze cu rudele sau cu prietenii si daca oamenii il plictisesc la una dintre propriile sale petreceri, atunci ii lasa pur si simplu si merge sa se bage in pat. Ba mai mult, actorul insusi a povestit ca in cazul in care invitatii sai vin cu masina le spune inca de la sosire ca isi pot porni din nou motoarele pentru plecare. Sotia starului, Stella, isi avertizeaza oaspetii ca sotul ei este “imposibil”. Hopkins spune ca uneori le arata desenele lui sau le daruieste unele din picturile sale celor care vin sa-l vada, doar pentru a scapa de ei mai repede.
Actorul sustine ca aceasta aversiune a sa pentru compania altora, chiar si a colegilor sai actori care i se par cei mai plictisitori oameni, nu este ceva ce a dezvoltat cu trecerea timpului, ci a fost mereu astfel, detestand petrecerile si reuniunile.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.