Robert Pattinson vrea un rol – salbatic

Robert PattinsonRobert Pattinson isi doreste sa joace rolul unui personaj obsedat de droguri si de sex din industria muzicala, intr-un nou film. Starul din “Twilight” si-a pus in gand sa fie el cel care il va intruchipa pe detinatorul casei de discuri A&R, Steven Stelfox, un personaj fictiv din ecranizarea romanului “Kill Your Friends”, scris de adevaratul om din spatele A&R, John Niven.
In carte, Stelfon lucreaza pentru o casa de productie londoneza din 1997, cautand noi trupe si staruri pop pentru noi contracte, in timp ce are grija sa isi alimenteza si propriul stil de viata hedonist, cu cocaine si prostituate.
Robert este un mare fan al romanului si intentioneaza sa se implice in proiect. In plus, crede ca acesta ar fi un personaj incredibil de matur pentru el si ca isi va soca fanii.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

2 Responses to "Robert Pattinson vrea un rol – salbatic"

  1. Sydney Demel  May 27, 2010 at 8:12 am

    I hope Breaking Dawn doesn’t suck as bad as New Moon did.

Leave a Reply

Your email address will not be published.