Kate Beckinsale a fost ofertata cu rolul lui Lori din “Total Recall”

0
11

Kate Beckinsale

Cei de la Sony Pictures i-au oferit lui Kate Beckinsale rolul titular feminin din remake-ul Total Recall, care îl va avea ca protagonist pe Colin Farrell. Aceasta este prima oară când Kate este menționată în legătură cu proiectul, chiar dacă implicarea ei nu ar fi tocmai o surpriză – ea fiind căsătorită cu regizorul Len Wiseman.

Dacă Beckinsale acceptă, va rămâne liber doar rolul Melinei, pentru care se luptă Jessica Niel, Rosario Dawson și Eva Mendes.

Bryan Cranston a fost confirmat recent în rolul villain-ului Vilos Cohaagen. În filmul original, lansat in 1990, Arnold Schwarzenegger era un muncitor în contrucții care descoperă că întreaga sa memorie din trecut derivă de la un cip de memorie care i-a fost implantat în creier. Acesta află că este defapt un agent secret care a devenit o amenințare pentru guvern, așa că cei aflați la putere i-au implantat cipul și au creat o viață destul de banală. De îndată ce își redescoperă adevărata identitate, călătorește spre Marte pentru a-l găsi pe omul responsabil cu implantul de memorie.

Rolul lui Lori din filmul original a fost jucat de Sharon Stone, iar Rachel Ticotin a interpretat-o pe Melina, o luptătoare marțiană.
Remake-ul va implica statele națiune Euromerica și New Shanghai, cu Douglas Quaid (Farrell), un muncitor într-o fabrică, care începe să creadă că este spion. Cranston va fi maleficul Vilos, conducătorul Euromericii, care, sub acoperirea că protejează oamenii, plănuiește în secret o invazie a New Shanghai-ului.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.