Kim Kardashian o ataca pe Angelina Jolie

0
3

Kim Kardashian

Vedeta TV Kim Kardashian le-ar fi spus prietenelor că ea este mai renumită decât actrița Angelina Jolie. Angelina nu este însă foarte fericită că numele ei este folosit pentru a căpta atenția presei într-un așa mod.

”Cineva din staff-ul Angelinei i-a arătat aceste declarații, crezând că o va face să râdă, însă ea chiar s-a enervat”, a povestit surse pentru Star.

”Angie lucrează foarte mult să schimbe ceva în lume cu munca ei caritabilă și toate celelalte lucruri. Ultimul lucru de care are nevoie este să fie comparată cu o persoană atât de superficială precum Kim, care doar face cumpărături și iese în public. Angelina crede că aceste declarații chiar o trag în jos”.

Deși Angelina se chinuie să nu intre în atenția presei hollywoodiene prea mult, ea este furioasă că vedeta TV Kim îi folosește numele doar pentru a capta atenția ziarelor de scandal, ne relateaza vdtonline.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.