Lady Gaga canta topless


Lady Gaga Topless

În mod normal, orice ţinută şi orice apariţie a cântăreţei este făcută să şocheze, dar de data aceasta a rămas în sânii apoi pentru a promova premiile MTV Video Music Awards ce vor avea loc week-end-ul viitor.

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani apare cântând o versiune jazz a celei mai recente melodii ale sale, “You and I”, la pian, iar la un moment dat îşi dă jos sutienul, rămânând topless, scrie dailymail.co.uk.

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, Gaga continuă să cânte, cu spatele acoperit de părul blond lung. La sfârşitul videoclipului alb-negru, vedeta se întoarce cu faţa către cameră, acoperindu-şi sânii cu o foaie pe care este imprimată o partitură.

Lady Gaga va cânta în deschiderea ceremoniei premiilor MTV Video Music Awards ce vor avea loc pe 28 august la Nokia Theatre din Los Angeles şi unde este nominalizată la patru categorii, ne informeaza libertatea.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.