Marc Anthony s-a despartit de Shannon de Lima


Pitbull si Marc Anthony

Marc Anthony s-a despărţit de modelul Shannon de Lima, cu care a avut o relaţie de peste un an. Anunţul a fost făcut de un reprezentant al artistului, care s-a limitat la a livra informaţia, fără alte comentarii.

“Marc a pus capăt relaţiei sale cu modelul Shannon de Lima. Despărţirea lor s-a produs pe cale amiabilă la jumătatea lunii ianuarie”, a declarat agentul pentru revista People.

Anthony a anunţat oficial relaţia cu Lima în ianuarie 2012, când a postat pe Twitter o fotografie în care apărea alături de frumoasa sa iubită, comentând că aceasta este “o statuie a libertăţii” pentru el, după divorţul de J.Lo.

Marc Anthony nu pare să aibă prea mult noroc în dragoste. După ce mariajul cu fosta Miss Puerto Rico, Dayanara Torres, a eşuat, el s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, cu care are şi doi copii, gemeni, născuţi în feburarie 2004. Nunta lor a avut loc în secret, în iunie 2004, dar divorţul a fost unul cu destul de mult cântec, citat de RTV.net

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone