Marc Anthony s-a despartit de Shannon de Lima

0
5

Pitbull si Marc Anthony

Marc Anthony s-a despărţit de modelul Shannon de Lima, cu care a avut o relaţie de peste un an. Anunţul a fost făcut de un reprezentant al artistului, care s-a limitat la a livra informaţia, fără alte comentarii.

“Marc a pus capăt relaţiei sale cu modelul Shannon de Lima. Despărţirea lor s-a produs pe cale amiabilă la jumătatea lunii ianuarie”, a declarat agentul pentru revista People.

Anthony a anunţat oficial relaţia cu Lima în ianuarie 2012, când a postat pe Twitter o fotografie în care apărea alături de frumoasa sa iubită, comentând că aceasta este “o statuie a libertăţii” pentru el, după divorţul de J.Lo.

Marc Anthony nu pare să aibă prea mult noroc în dragoste. După ce mariajul cu fosta Miss Puerto Rico, Dayanara Torres, a eşuat, el s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, cu care are şi doi copii, gemeni, născuţi în feburarie 2004. Nunta lor a avut loc în secret, în iunie 2004, dar divorţul a fost unul cu destul de mult cântec, citat de RTV.net


Radio Noise este alaturi de tine noi ne autofinantam din publicitate sau din donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here