Mariana Moculescu este insarcinata

Mariana Moculescu

Multe se pot spune despre Mariana Moculescu, dar nimeni nu-i poate contesta darul de a găsi cele mai interesante modalităţi de a-şi face publicitate. După telenovela „Sex cu Cristi Marin” şi seria „Dezvirginarea”, fosta soţie de compozitor aruncă bomba: ar fi însărcinată.

Evident, ca o vedetă care se respectă, a păstrat o adâncă umbră de mister şi îndoială. „Am greţuri, vărsături de câteva zile. Am şi pofte, dar mă abţin că trebuie să am grijă de siluetă. Nu am pofte foarte ciudate: fructe, banane, portocale. S-ar putea să am o sarcină toxică”, a spus Moculeasca la Acces direct, precizând: „Tatăl copilului este strict secret. El nu ştie deocamdată fiindcă nu vreau să fie doar un zvon. Pot să zic doar atât: e o sarcină dorită”.

Vestea este surprinzătoare, ţinând cont că „divuţa” are 44 de ani. Iar celor care acum s-au albit la faţă, temându-se să nu le fie pus lor în cârcă posibilul copil nu le rămâne decât o speranţă: ca bomba Moculeascăi să fie determinată doar de o indigestie. Dacă nu, cât va dura presupusa sarcină, vom vedea mulţi potenţiali taţi plimbaţi prin platourile televiziunilor, citeaza vdtonline.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.