Giulia iese la o intalnire cu cel mai mare fan

Giulia Anghelescu

Giulia, cantareata si Dj Pro fm, a lansat o campanie inedita pe pagina ei de facebook (http://www.facebook.com/GiuliaAnghelescu) .

Daca in general artistii aleg sa isi dea pe facebook accesorii din videoclipuri sau autografe, iata ca Giulia, a fost mai creativa.Concursul ‘Date Out Giulia’ al carui premiu este o intalnire cu artista a starnit deja mare interes pe retele de socializare.

Impreuna cu prietenii ei virtuali a stabilit ca premiul pentru cel mai mare fan al ei va fi o intalnire fata in fata in care sa poata discuta orice. In aproximativ doua zile peste 100 de persoane s-au inscris la acest concurs.

“Mediul on-line te ajuta foarte mult, este mult mai usor sa pastrezi legatura cu cei care sunt interesati de muzica ta. Campania ‘Date Out Giulia’ a fost conceputa in totalitate impreuna cu prietenii mei virtuali, regulament, premiu, etc. Acum astept cu mare interes sa vad cine va castiga!” a declarat Giulia.

Concursul ‘Date Out Giulia’ se deruleaza pana in data de 12.octombrie, iar regulamentul este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa incarci poza concursului pe pagina Giuliei de facebook impreuna cu mesajul ‘Eu sunt cel mai mare fan’.

Daca vrei sa te inscrii la concurs intra aici http://www.facebook.com/GiuliaAnghelescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.