Monica Columbeanu a revenit in Romania

0
17

Monica Columbeanu

Viitoarea fostă doamnă Columbeanu a revenit pe plaiurile mioritice în urmă cu câteva minute, după trei săptămâni petrecute în America.

Avionul cu care Moni a venit din țara tuturor posibilităților a aterizat la ora 23:45 pe aeroportul Henri Coandă, din Capitală. Fosta divă de la Izvorani nu a fost așteptată la aeroport de sora sa, Ramona, și de iubitul acesteia, Gabi Bădălău, așa cum s-a întâmplat data trecută, ci de avocatul său, Ionuț Dojană.

Încărcată cu bagaje și vizibil obosită după atâtea ore de zbor, viitoarea fostă soție a milionarului Irinel Columbeanu a refuzat să dea declarații presei și s-a îndreptat val-vârtej către mașina avocatului său.

La primele ore ale dimineţii, aceasta ar trebui să se prezinte în faţa magistraţilor, la un nou termen în procesul de divorţ, apoi va încerca, fără îndoială, să îşi vadă şi fiica, pe Irinuca. Dacă Irinel și Monica se înţeleg, acesta ar putea fi ultimul termen al procesului de divorţ şi s-ar putea stabili la cine rămâne definitiv copilul, ne informeaza libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.