Dumitru Dragomir e disperat

0
15

Dumitru Dragomir

Dragomir dă înapoi televiziunii care va cumpăra drepturile TV zece la sută din suma pe care aceasta o va plăti pentru a-şi salva postul la LPF!

Astăzi expiră termenul fixat de patroni pentru televiziuni şi poziţia lui Dumitru Dragomir este tot mai şubredă. Nicio ofertă concretă nu a ajuns până ieri la sediul LPF şi Dumitru Dragomir are în continuare doar propunerea celor de la RCS, care nu oferă mai mult de 37 de milioane de euro.

Presiunea pe care patronii din Liga I o exercită asupra lui Dragomir l-a făcut pe acesta să recurgă la o metodă ce poate părea disperată. Şeful ligii ştie că postul său e în pericol dacă nu vinde pachetele rămase libere din aprilie şi e dispus să returneze televiziunii care le achiziţionează 10% din banii plătiţi.

Acest lucru este posibil datorită faptului că LPF poate reţine până la 15% din sumă, în calitate de intermediar al tranzacţiei. Cabliştii de la RCS sunt în acest moment cel mai aproape de pachetele pentru Liga I, chiar dacă Dragomir primise şi o propunere similară din partea celor de la SportKlub, numai că postul maghiar voia să plătească în rate.

Ideea lui Dragomir de a face un discount celor de la RCS a fost spulberată de Gigi Becali în Adunarea Generală de săptămâna trecută. Acesta ştia de intenţia lui Dragomir şi a contraatacat cu o propunere agreată şi de ceilalţi preşedinţi aflaţi în sală: oferta să înceapă de la 45 de milioane în sus!

Schimbarea l-a pus din nou în dificultate pe Dumitru Dragomir, întrucât RCS nu poate oferi această sumă. Cabliştii au raportat pierderi pe 2010 şi, în plus, se află în negocieri pentru a prelua UPC, tranzacţie care presupune împrumuturi bancare şi oricum un efort financiar considerabil. O primă rundă de negocieri între RCS şi UPC a avut deja loc la Viena, ne informeaza prosport.ro sursa ta de sport din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.