Pink este de nerecunoscut

0
4

Pink

Cântăreaţa americană Pink a fost surprinsă recent de paparazzi, dar forma ei fizică şi felul în care era îmbrăcată o făceau aproape de nerecunoscut.

Artista a ieşit împreună cu soţul ei, Carey Hart, şi cu un grup de prieteni motociclişti pentru o plimbare prin Malibu. Presa vorbeşte despre condiţia ei fizică, care, la două luni de la naştere, nu dă nici un semn că şi-ar reveni. La aceasta se adaugă ţinuta ei, total dezlânată, cu pantaloni largi, geacă de motor şi un hanorac roz. În timpul sarcinii, interpreta s-a îngrăşat enorm, la un moment dat ea renunţând la orice efort de a se aranja şi apărând nemachiată, fără sutien şi desculţă, fapt taxat imediat de tabloidele de peste ocean.

Pink, în vârstă de 31 de ani, a născut o fetiţă pe 3 iunie, într-o clinică din Los Angeles. Artista a confirmat faptul că era însărcinată, în noiembrie 2010, după ce a fost fotografiată purtând o rochie pentru femei gravide şi a fost felicitată pe Twitter de un prieten.

Cântăreaţa americană şi sportivul participant la cursele de motocros Carey Hart, în vârstă de 33 de ani, s-au căsătorit în ianuarie 2006, s-au separat în februarie 2008 şi s-au împăcat în 2009.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.