Pink este de nerecunoscut

0
29

Pink

Cântăreaţa americană Pink a fost surprinsă recent de paparazzi, dar forma ei fizică şi felul în care era îmbrăcată o făceau aproape de nerecunoscut.

Artista a ieşit împreună cu soţul ei, Carey Hart, şi cu un grup de prieteni motociclişti pentru o plimbare prin Malibu. Presa vorbeşte despre condiţia ei fizică, care, la două luni de la naştere, nu dă nici un semn că şi-ar reveni. La aceasta se adaugă ţinuta ei, total dezlânată, cu pantaloni largi, geacă de motor şi un hanorac roz. În timpul sarcinii, interpreta s-a îngrăşat enorm, la un moment dat ea renunţând la orice efort de a se aranja şi apărând nemachiată, fără sutien şi desculţă, fapt taxat imediat de tabloidele de peste ocean.

Pink, în vârstă de 31 de ani, a născut o fetiţă pe 3 iunie, într-o clinică din Los Angeles. Artista a confirmat faptul că era însărcinată, în noiembrie 2010, după ce a fost fotografiată purtând o rochie pentru femei gravide şi a fost felicitată pe Twitter de un prieten.

Cântăreaţa americană şi sportivul participant la cursele de motocros Carey Hart, în vârstă de 33 de ani, s-au căsătorit în ianuarie 2006, s-au separat în februarie 2008 şi s-au împăcat în 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.