Acer Iconia Tab A100

0
13

Acer Iconia Tab A100

Acer Iconia Tab A100 ar trebui să ajungă pe rafturile magazinelor chiar din această lună, încadrată la un preţ foarte atrăgător, de numai 300 dolari.

Vestea soseşte după aproape trei luni de amânări , timp în care noua tabletă a rămas blocată în depozitele companiei, ţinută în loc de problemele de compatibilitate avute cu unele din aplicaţiile livrate de Google împreună cu sistemul de operare Android Honeycomb. Între timp, problemele care au afectat mai multe tablete cu ecran de 7 inch şi sistem Android Honeycomb au fost rezolvate, iar primele exemplare de Iconia Tab A100 ar trebui să ajungă în scurt timp pe rafturile magazinelor.

Încadrată iniţial la un preţ de 483 dolari, Iconia Tab A100 se prezintă drept o alternativă interesantă pentru mulţi doritori rămaşi până acum nehotărâţi. Pentru preţul plătit primim o tabletă cu Android Honeycomb şi platformă NVIDIA Tegra 2, echipată cu 512 MB memorie RAM şi procesor dual-core, 8 GB memorie internă, respectiv conexiune Wireless N şi Bluetooth.

În pachetul cu greutate de 470 grame a încăput un ecran capacitiv de 7 inch, cu rezoluţie 600 x 1024 pixeli. Pe spatele carcasei găsim o cameră foto de 5 MP, cu autofocus şi blitz LED, iar în faţă avem o cameră de 2 MP pentru apeluri video . Spaţiul de stocare poate fi extins cu până la 32 GB prin ataşarea unui card microSD.

Acer Iconia Tab A100 este alimentată de un acumulator Li-Polymer, cu capacitate de 1530 mAh, ne informeaza go4it.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.