Puya casatorie in blugi

Puya - Vestul Salbatic

Nuntă în blugi şi cu înjurături. Aşa s-a desfăşurat căsătoria civilă a lui Puya. Cântăreţul pe numele adevărat Dragoş Gărdescu i-a spus da iubitei lui de lungă durată, Melinda, la Primăria Sectorului 3.

Supărat că intimitatea lui a fost invadată de ziarişti, rapperul nu s-a ferit să arunce în stânga şi-n dreapta cu vorbe grele. „Lăsaţi-mă în pace, nu sunteţi invitaţi. Nu vreau sa îmi fac publică căsătoria. Voi aveţi o mizerie de televiziune, de ziare şi de scandal”, a declarat artistul, după care a urmat ploaia de înjurături.

Nonconformist în tot ceea ce face, Puya nu a vrut să facă notă discordată nici la nuntă. S-a îmbrăcat în blugi şi în tricou, în timp de partenera lui a optat pentru o fustă scurtă de blugi şi o bluză neagră.

Nunta propriu-zisă este programată pentru duminică, la cort, în comuna Belciugatele. Se vor servi printre mâncărurile tradiţionale şi berbecuţi la proţap, iar atmosfera va fi întreţinută de o trupă de lăutari, dar şi de Smiley, Delia şi Connect-R, citeaza vdtonline.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.