Ramona Gabor, aventura cu un englez

0
2

Ramona Gabor

Dacă tot a intrat în colimatorul presei, Ramona are parte de dezvăluiri care mai de care mai picante. Dacă filmuleţul XXX s-a dovedit un fals, aventurile ei amoroase ies acum la suprafaţă, chiar dacă s-au petrecut departe de ochii indiscreţi ai presei din România.

Astfel, se pare că Gabi Bădălău, iubitul oficial al mezinei Gabor, purta o frumoasă pereche de coarne cu mult înainte de escapada modelului cu miliardarul bulgar Chavdar Alexandrov. Când a fost în America, la ex-doamna Columbeanu, mai cunoscuta ei soră, Ramona nu a pierdut timpul degeaba. S-a lăsat cucerită de un englez cu un respectabil cont în bancă, prieten cu Mr Pink al lui Moni, a aflat Cancan.

Din păcate, tânăra de 22 de ani nu a moştenit norocul surorii sale. S-au distrat, au petrecut Revelionul împreună, dar, când credea că s-a aranjat bine pentru multă vreme, britanicul i-a dăruit o frumoasă pereche de papuci. Ei, dar acum, că este o fiinţă liberă, poate băcăuanca are mai multe şanse să reîncălzească ciorba de atunci. Şi cine ştie unde se va ajunge.

Sursa: VDTOnline.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.