Ramona Gabor, aventura cu un englez

0
5

Ramona Gabor

Dacă tot a intrat în colimatorul presei, Ramona are parte de dezvăluiri care mai de care mai picante. Dacă filmuleţul XXX s-a dovedit un fals, aventurile ei amoroase ies acum la suprafaţă, chiar dacă s-au petrecut departe de ochii indiscreţi ai presei din România.

Astfel, se pare că Gabi Bădălău, iubitul oficial al mezinei Gabor, purta o frumoasă pereche de coarne cu mult înainte de escapada modelului cu miliardarul bulgar Chavdar Alexandrov. Când a fost în America, la ex-doamna Columbeanu, mai cunoscuta ei soră, Ramona nu a pierdut timpul degeaba. S-a lăsat cucerită de un englez cu un respectabil cont în bancă, prieten cu Mr Pink al lui Moni, a aflat Cancan.

Din păcate, tânăra de 22 de ani nu a moştenit norocul surorii sale. S-au distrat, au petrecut Revelionul împreună, dar, când credea că s-a aranjat bine pentru multă vreme, britanicul i-a dăruit o frumoasă pereche de papuci. Ei, dar acum, că este o fiinţă liberă, poate băcăuanca are mai multe şanse să reîncălzească ciorba de atunci. Şi cine ştie unde se va ajunge.

Sursa: VDTOnline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.