Suge Knight a fost impuscat

0
30

Suge Knight

Motivele impuscaturii nu se cunosc deocamdata. Brown a confirmat si el impuscaturile printr-un tweet: “E dezamagitor ca noi ca societate nu ne mai putem bucura fara sa avem parte si de altercatii.”

Knight a co-fondat casa de discuri Death Row Records in 1991 si a lucrat cu nume ca Dr. Dre, Tupac, Snoop Dogg, care au ajutat la fondarea hip-hop-ului de pe coasta de vest a Americii. Cinci ani mai tarziu, in timp ce era eliberat conditionat pentru tentativa de de omor, Knight a fost arestat pentru ca a incalcat termenii de eliberare. Death Row a suferit in acest timp, iar artistii cu care acesta avea contract au mers mai departe. Knight este de asemenea cunoscut si pentru faptul ca se afla la volanul masinii in care 2Pac a fost impuscat pe data de 7 septembrie 1996.

Casa de productie Death Row Records a vandut peste 150 de miloane de discuri si a avut venituri de peste 750 de milioane de dolari, iar in 2006 a dat faliment si a fost cumparata cu 18 milioane de dolari de WIDEawake Entertainment Group, Inc.Knight a parasit clubul Oak la ora 1:30 noaptea pe propriile picioare, condus de politie catre o ambulanta. Knight a fost operat la spital, iar unele surse spun ca a fost impuscat de doua ori, iar altele de sase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.