Thalia a pozat insarcinata pe coperta revistei Hola

0
20
Thalia Hola Magazine
Photo Credit: Hola Magazine

Vedeta apare pe coperta celui mai recent număr al revistei Hola!, iar într-un interviu acordat publicației mexicane Thalia vorbește despre bucuria pe care i-o aduce această sarcină.

Însărciantă în 7 luni, Thalia, care a suferit doi ani de boala Lyme, după ce a fost mușcată de o căpușă, mărturisește că se simte de două ori mai fericită.

“Apariția acestui copil arată că sunt din nou sănătoasă. Acest lucru mă bucură de două ori mai mult”, a declarat Thalia, precizând că nu și-a dorit să afle sexul copilului înainte de naștere.

“Soțul meu este fascinat. Dacă ar fi fost dupa el, ar fi trebuit să avem cinci copii. Este cel mai bun tată pe care mi l-aș fi putut imagina. De data aceasta nu am vrut să aflu dacă voi avea fată sau băiat și l-am convins și pe soțul meu să așteptăm momentul nașterii. Așa vom avea parte de o surpriză “, a adăugat aceasta.

Thalia, în vârstă de 30 de ani, și Tommy Mottola, în vârstă de 61 de ani, sunt căsătoriți de 11 ani și mai au o fetiță, Sabrina Sakae, în vârstă de 4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.