Adi Minune si Florin Salam “tin concert” la Politia Capitalei

0
6

Salam

In aceasta dimineata au fost efectuate peste douazeci de perchezitii in Bucuresti, in cazul de tentativa de omor in care este acuzat fiul lui Nutu Camataru, si douazeci si trei de persoane au fost aduse cu mandat la Politia Capitalei pentru a fi audiate.

Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a precizat ca ancheta a fost deschisa in urma unui incident petrecut in data de 19 septembrie intr-un local in care fiul lui Nutu Camataru l-a injunghiat pe Naca Marian, zis si Italianul, in varsta de 41 de ani. Printre cei audiati in acest caz se numara si cantaretii de manele Adrian Simionescu, cunoscut si sub numele de Adi Minune, si Florin Salam.

Conform declaratiilor unor surse judiciare, la inceputul acestei saptamani, cand a fost chemat pentru pria data in fata anchetatorilor, Adi Minune ar fi declarat ca se afla in incinta localului in seara de 19 septembrie, insa nu-si aminteste exact ce s-a intamplat.


Radio Noise este alaturi de tine noi ne autofinantam din publicitate sau din donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here