Asculta primul single Sweet Lemon


SweetLemon

SweetLemon

Piesa celor de la Sweet Lemon o puteti asculta la Radio Noise.Putem afirma cu certitudine ca anul 2010 este unul Narcotic, facand referire la proiectul dance-house Narcotic Sound, care a reusit intr-un timp foarte scurt sa-si faca simtita prezenta pe scena muzicii romanesti.

Initial, publicul a facut cunostinta cu piese precum “Suena” sau “Hope”, totul culminand cu o aparitie ca “Mamasita”. Mariuu, Mym si Christian D. ne-au convins de adevaratul lor potential si in cadrul Premiilor Romanian Music Awards 2010 de la Craiova, unde au prezentat un teaser al viitorului single “Danca Bonito”, “Dulce” piesa produsa pentru Delia si au oferit un show de exceptie.

Un nou proiect sub egida Narcotic Sound & Christian D este pe cale sa se impuna, o trupa fresh si cool, formata din trei tineri. “Sweet Lemon” reprezinta rezultatul unei prietenii dintre Andreea Crepcia (voce), Bogdan Ionescu (synth/chitara) si Felix Moldovan (percutie/MC ), ce abordeaza stilul pop dance-electro cu influente. Prima lor piesa se numeste “Make Me Wanna”, o productie evidentiata printr-un sound aparte si un ritm energic ce e gata sa te dezlantuie, mai multe detalii pe www.SweetLemon.ro


Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email