Kelly Osbourne vrea sa-şi scoată tatuajele

0
4

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne, fiica legendarului rocker Ozzie Osbourne, este hotărâtă să renunţe la tauajele sale, deşi multe dintre ele au însemnătate aparte pentru ea.

Vedeta tv are în prezent peste 15 tatuaje şi crede că cele mai multe dintre ele reprezintă o greşeală şi nu le-a dus lipsa atunci când a fost nevoită să le acopere pentru a juca un rol.

“M-am decis să-mi scot mai multe tatuaje. Unele au o semnificaţie specială pentru mine şi le voi păstra, dar celelalte nu sunt decât nişte greşeli, aşa cum e inima sau oasele de la încheietura mâinii”, a declarat Kelly Osbourne.

Deşi a luat deja legătura cu nişte profesionişti în domeniu, vedeta va merge să-şi scoată tatuajele atunci când va avea suficient timp şi curaj să facă faţă durerii.

Kelly a recunoscut că multe dintre tatuaje le-a făcut când era adolescentă şi erau un fel de răzbunare pentru că ştia că acest lucru o deranjează pe mama sa.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.