Aimi – cea mai noua aplicatie Android


Aimi

Dupa zeci de concerte internationale, artista Aimi a gasit modalitatea perfecta de a pastra legatura cu fanii de peste tot: AIMI app pentru smartphone.

Aimi este printre primii artisti romani care dezvolta o astfel de aplicatie. Momentan a fost lansata pentru sistemele Android dar in cateva zile va fi disponibila si pentru Iphone, Ipad si Ipod Touch.
Aimi este vocea reprezentativa a muzicii dance din Romania. A colaborat cu DJ internationali precum Emrah Is si Sak Noel. La sfarsitul anului 2011 Aimi a sustinut un turneu in Albania si Turcia iar de revelion a cantat pentru 300.000 de vietnamezi in orasul Ho Chi Minh (Saigon).

Aimi App ofera acces direct la canalele facebook si twitter ale artistei, toate piesele, cele mai noi videoclipuri si informatii exclusive din culisele evenimentelor. Daca nu ai ascultat piesa Deep Inside pe telefonul tau, acum ai posibilitatea cu Aimi App, disponibila gratuit aici.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone