Alina Eremia lanseaza noul single, “Out of My Mind” in colaborare cu renumitul producator Novaspace

Novaspace feat. Alina Eremia - Out of My Mind

Alina Eremia, it girl a Romaniei cu un fan base puternic si cu milioane de vizualizari pe Youtube lanseaza un nou single care ii va propulsa cariera la nivel international.

“Out of My Mind” este prima colaborarea a Alinei cu un producator international renumit si anume Novaspace, cunoscut pentru hit-ul “Since You’ve Been Gone” si premiat cu plantnum disc award for nr 1 Sirius Xm song in Usa in 2015 , care este sub managementul casei de productiei a lui Markus Schulz , SMG (Schulz Music group)

In regia lui Alex Ceausu, filmarile videoclipului au avut loc in faimosul cartier de graffiti Wynwood din Miami, acolo unde au ales sa filmeze artisti internationai precum Ricky Martin , J. LO sau Nick Jonas.

“Mi-a placut piesa de la prima ascultare si ma bucur foarte mult ca Novaspace si Markus Schulz au considerat ca vocea mea este cea mai potrivita. El are mare incredere in piesa si va include remixul in play-urile lui pentru festivalurile internationale.”, a spus Alina.

“Out of My Mind” este deja in playlist-urile radiourilor din Australia din partea carora a primit un feedback foarte bun.

“Feedback-ul pe care l-am primit din Australia a fost o surpriza placuta si sper ca si in Romania va face o impresie la fel de buna.”, a completat Alina.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Print
Email this to someone
email