Baietii de la TWO sunt OK!

TWO - I'm OK

Mihai Gruia si Sorin Brotnei, lanseaza astazi un nou single intitulat “I’m Ok”. Producția piesei este semnată de DOMG (Dorian Oswin și Mihai Gruia) care au la activ semnate mai multe producții de succes cu cei mai importanti artisti din Romania iar compozitia piesei este realizata tot de DOMG.

Baietii de la TWO vor filma saptamana viitoare un videoclip la o piesa in limba romana care urmeaza sa fie lansat la mijlocul lunii Octombrie si care se numeste “ Doare atat de bine “.

“Ne-am hoatarat sa lansam cat mai multe piese, pentru ca avem in studio destule piese lucrate incat sa putem lansa una in fiecare saptamana! de aceea la asa de putin timp dupa ce am lansat “Turn it Up” revenim cu o noua lansare si astazi va prezentam “I’m OK”. Sunt piese in care am pus mult suflet si sper sa ajunga la inimile celor care vor asculta! Saptamana viitoare vom filma un videoclip la o piesa in limba romana pe care o vom lansa in luna Octombrie.” a declarat Mihai Gruia ( TWO )

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.