Alina Eremia va avea o piesa scrisa de Irina Rimes


Irina Rimes

Irina Rimes continua sa ne uimeasca piesa dupa piesa cu abilitatile ei de a compune si a produce; versurile artistei sunt sensibile si ajung la sufletul oricui. Astfel, Irina a scris noul single al Alinei Eremiei, “Poarta-ma”, o balada sincera care prezinta o perspectiva noua prin care este vazuta iubirea: calma si echilibrata.

“Poarta-ma este cea mai calda piesa pe care am scris-o! Se potriveste perfect pe vocea Alinei si ma bucur ca a rezonat cu mesajul ei. Este inspirata de senimentele mele si, da, are cumva legatura cu piesa Haina ta din trilogia #IubiriSecrete. Haina este de fapt unul dintre laitmotivele mele!” a marturisit Irina Rimes.

De asemenea, artista de peste Prut a scris versuri si pentru INNA (“Cum ar fi”), Raluka (“Ieri erai”) sau ultimul single al Antoniei (“Dor de tine”). Celelalte colaborari ale Irinei Rimes sunt cu totul inedite si urmeaza sa fie anuntate anul acesta.

“Piesa a venit intr-un moment in care mi-am gasit un echilibru din toate punctele de vedere…m-am indragostit de Poarta-ma din primul moment, m-am identificat cu starea ei si cred ca Irina Rimes a facut o treaba excelenta! Cu un mesaj de dragoste sincer, o linie melodica foarte bine scrisa, o productie care sustine perfect, am stiut ca acesta este urmatorul single.” a concluzionat Alina Eremia.

Dupa hitul care a facut-o cunoscuta in toata tara, “Visele” si cu care a cucerit clasamentele muzicale, Irina Rimes continua sa isi demonstreze talentul si ambitia. Artista a fost revelatia anului 2016 si a lansat prima trilogie din industria muzicala, Iubiri Secrete, ce cuprinde piese precum “Iubirea noastra muta”, “Da ce tu” si “Haina ta”. Acestea au strans milioane de vizualizari pe Youtube, iar pentru acest an, Irina pregateste si un album.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.