MUZE abordeaza inspiratia in noul videoclip

0
47

MUZE

Dupa debutul in formula de trupa, marcat de lansarea piesei „Cele 4”, MUZE lanseaza cea de-a doua piesa extrasa de pe materialul aflat in lucru. Piesa „Muze” reprezinta transpunerea muzicala a valorilor comune ale artistelor si este definitorie pentru mesajul central al trupei. In cadrul videoclipului, MGee, Liry, EnerGIA, Gani si Undercover abordeaza simultan natura si muzica in calitate de muze, dar si timpul ce leaga aceste surse de inspiratie in „culori atat de vii”.

Inregistrarile au avut loc la studiourile Ino Music si Big UP Music avandu-l ca inginer de sunet pe Ciprian Blaga, responsabil si de mix / master.

Videoclipul piesei a fost filmat de Bogdan Duna pe parcursul intregului an 2016, in toate cele patru anotimpuri, imaginile inedite surprinzand natura in toate formele sale. Cadrele de interior au fost realizate cu implicarea regizorului Dan Petcan.

Proiectul a fost realizat cu sprijinul acordat de F64, Minionette, Violette Boutique, Sipet de Sidef si Colivia.

MUZE este singura trupa rap din Romania formata din cinci fete: EnerGIA, Gani, Liry, MGee si Undercover. Sound-ul trupei este influentat de stilul unic al fiecareia si variaza de la elemente old school, la trap si R&B. Viziunea MUZE se bazeaza pe evolutie constanta, prin mesaje pozitive si profunde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.