Alina Manole lanseaza albumul – Dragoste in 3

Alina Manole - Dragoste in 3

Alina Manole este primul artist folk-jazz din Romania, care aduce un nou sound ascultatorilor; Muzica “altfel” si atmosfera eleganta, piesele cu teme “incomode” pentru cei care traiesc in conventii sociale, vocea singulara cu timbru special, toate acestea se reintalnesc in fiecare aparitie scenica si in fiecare material discografic al artistei.

Pe 30 septembrie, Alina Manole va lansa cel de-al treilea album al sau, intitulat “Dragoste in 3”, la Teatrul Nottara din Bucuresti.

Evenimentul va prezenta publicului albumul “Dragoste in 3” printr-un show diferit de concertele de lansare obisnuite.
Alina a ales conceptul de spectacol pentru lansare pentru “ingredientele” speciale: o reunire de muzicieni deosebiti, scenografie dedicata, proiectii video si regie de lumini, intr-un spatiu de confort si eleganta pe care numai un teatru il poate asigura.

Va socheaza titlul? Cele 12 piese cuprinse pe album povestesc despre iubiri reale, fara menajamente: nu exista dragoste perfecta, in orice cuplu exista rutina, exista derapaje emotionale, exista tradari. Peste toate insa (sau in toate) se regaseste sentimentul de inceput care ne tine sau ne cladeste relatia in doi: indragostirea fara margini pamantene.

Cu siguranta ve veti regasi in muzica de pe acest album. Va asteptam la Teatrul Nottara, pe 30 septembrie, la lansarea “Dragoste in 3”!

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.