Ana Baniciu calca pe urmele tatalui ei

1
3

Ana Baniciu si Mircea Baniciu

Ea demonstreaza ca talentul este, cu siguranta, una dintre cele mai importante calitati ale familiei Baniciu. Proiectele recente au fost pentru ea ca un inceput muzical: a reusit sa compuna muzica, iar inspiratia o poarta catre cele mai tainice culori ale sufletului ei.

Mircea Baniciu a incurajat-o intotdeauna pe fata ei sa urmeze o cariera muzicala. Artista canta de la varsta de 5 ani, a fost in numeroase turnee, iar ulterior s-a facuta cunoscuta publicului si datorita serialului “Pariu cu viata”, devenind un idol al generatiei tinere.

“Mereu am simtit ca m-am nascut sub o stea norocoasa, intr-o casa in care am auzit muzica din primele zile de viata! Ma bucur ca pot exprima ceea ce simt prin muzica. De curand am inceput sa compun, traiesc un sentiment nou si as vrea sa astern pe hartie cat mai multe povesti frumoase!” a declarat Ana Baniciu.

Relatia Anei cu tatal ei este una stransa: artistul a fost intotdeauna alaturi de ea cu cele mai bune sfaturi, insa i-a explicat de mica cate sacrificii presupune viata de scena si faptul ca drumul nu este atat de usor cum pare. Totusi, aceasta nu s-a lasat descurajata nicio clipa, iar ambitia de a-si demonstra talentul a fost privita cu admiratie de catre Mircea Baniciu.

“Tatal meu mi-a spus inca de la inceput ca este un drum destul de greu si m-a lasat intotdeauna sa iau singura deciziile in ceea ce priveste cariera mea. Anul acesta urmeaza sa lansez si o piesa alaturi de tatal meu, abia astept sa avem ocazia sa cantam impreuna!” a concluzionat artista.

Ultimul ei single, “Aroma de iarna”, este o piesa emotionanta cu un mesaj puternic, care vorbeste despre experientele pe care artista le-a trait de curand. Tanara artista si-a pus sentimentele pe hartie si ne-a oferit o piesa de stare, despre tradarea in dragoste, o piesa in care se poate regasi oricine.

Despre Ana Baniciu

Ana Baniciu este cantareata, compozitoare si actrita. Ea si-a inceput cariera ca membra a trupei LaLa Band si a jucat in serialele “Pariu cu viata” si “O noua viata”. Prima sa piesa a fost “Iubire sau razboi”, alaturi de rapperul Doddy si au urmat melodii precum “Iti dau un La”, “Karma” sau “N-a fost sa fie”.


Radio Noise este alaturi de tine noi ne autofinantam din publicitate sau din donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here